kuvaaja Mikko Ala-Kojola
ETUSIVU TAPAHTUMAT KERHOMME PYHÄNTÄ PALKINNOISTA JÄSENASIAT
KERHON TAPAHTUMAT 2019
AKTIIVIKURSSI
Järjestäjänä: Pohjois-Suomen Spanielikerho ry
Kouluttajana: Mira Elfving/Rallyhaukut
Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset 2.-8.1. 2019

Aktiivikurssi on hauskaa tekemistä yhdessä koiran kanssa.. Tunneilla tutustutaan mm. dobopalloihin, puolipalloihin, keiloihin, tasapainoalustoihin, putkiin, nenätyöskentelyyn. Samalla kun koiran lihaskunto paranee, onnistumisen ilo vahvistaa omistajan ja koiran suhdetta.

Kurssille mahtuu max 6 koiraa ja kurssipäivät 28.1, 4.2, 25.2 klo 20-21. Kurssi pidetään Rallyhaukkujen hallilla Limingantullissa, kouluttajana Mira Elfving. Kurssin hinta 25€.

Ilmoittautumiset 2.-8.1. 2019 aikana s-postiin kirsi.laitila(at)gmail.com (korvaa (at) merkki @ merkillä) otsikolla Aktiivikurssi.

Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Mikäli ilmoittaudut kurssille, niin sitouduthan käymään, jotta et vie paikkaa joltakin toiselta innokkaalta kurssilaiselta. Etusijalla koulutukseen ovat kerhon alaisten rotujen edustajat ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 1 koira/jäsen. Kurssille päässeihin otetaan yhteyttä viikon 2 lopussa ja tällöin toimitetaan maksutiedot. Kurssipaikka vahvistuu vasta, kun kurssimaksu on maksettu. Kurssille osallistuvilla kerhon jäsenyys tulee olla voimassa jo ilmoittautumisvaiheessa.

KERHON TAPAHTUMAT 2018
Nosework viikonloppu aloittaville ja edistyneille
Järjestäjänä: Pohjois-Suomen Spanielikerho ry
Kouluttajana: Johanna Vanhatalo, Koirakoulu Hyvä Käytös
Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset 7.- 20.9.2018

Pohjois-Suomen Spanielikerho järjestää Nosework-viikonloppu kurssin 12.-14.10.2018 Oulu, kouluttajana toimii Johanna Vanhatalo, Koirakoulu Hyvä Käytös. Kurssi sisältää ennakkotehtävän

Kurssi sisältää ennakkotehtävän koiran nenänkäytön aktivoimiseksi pari viikkoa ennen kurssin alkua, 2h teorialuennon ensimmäistä kertaa lajiin tuleville perjantaina (tällöin ei koiria mukaan) klo:18–20 sekä lauantaina ja sunnuntaina yksilöharjoittelua kahdessa ryhmässä (aloittelevat ja edistyneet) Limingantullissa Rallyhaukkujen hallilla. Koiria koulutetaan yksi kerrallaan, joten annetaan jokaiselle työrauha sekä varaudutaan odottamaan omaa vuoroaan. Kurssilaiset ovat tervetulleita seuraamaan myös muiden kurssilaisten koulutusta. Kurssilaisilla mahdollisuus myös ostaa kouluttajalta NW1 eli Eucalyptys hajua kurssin aikana.

Lisätietoja Nosework:stä löytyy täältä : http://www.koirapalveluhyvakaytos.com/nosework

Kurssille otetaan 12 koirakkoa sekä myös rajallinen määrä kuunteluoppilaita. Jako pyritään tekemään niin, että 6 paikkaa on aloittaville ja 6 jo lajiin perehtyneille. Ilmoittautumisessa täytyy siis käydä esille taitotaso. Mikäli molempiin ryhmiin ei tule 6 koirakkoa, niin muokataan koulutusta sen mukaan. Etusijalla kurssille ovat Pohjois-Suomen Spanielikerhon jäsenet (jäsenyys tulee olla voimassa kurssille ilmoittautumisen yhteydessä) ja kerhon alaiset rodut ja 1 koira/jäsen. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssin hinta on 40e/koirakko (sisältää koiran ja ohjaajan) ja 15e kuunteluoppilaalta. Huomioikaa jos perheestänne haluaa joku koiran ohjaajan lisäksi tulla seuraamaan koulutusta, maksu kuunteluoppilaan mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset 7.- 20.9.2018 välisenä aikana s-postiin kirsi.laitila(at)gmail.com (Korvaa (at) merkki @ merkillä) otsikolla Nosework. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä huomioiden yllä olevat ehdot kurssille, paikka vahvistuu vasta, kun kurssimaksu maksettu. Kurssille päässeet saavat tarkempaa informaatiota ennen kurssin alkua.

Agilityn VIIKONLOPPUKURSSI

Tervetuloa agilityn viikonloppukurssille 28.-29.4.

Kouluttajana toimii Heidi Annala (Pöhkisaksaa), kurssin hinta 35 e/koirakko ja koulutuspaikkana Häntä ja Panta halli (Muhos).

Kurssille ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot, ryhmät muodostetaan koirakon tason mukaan.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 18.3-10.4.2018 välisenä aikana s-postiin jasensihteeri(at)pssk.net (korvaa (at) merkki @ merkillä).

Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Etusijalla koulutukseen ovat kerhon alaisten rotujen edustajat ja ilmoittautumisia otetaan vastaan ensisijaisesti 1 koira/jäsen. Kurssille päässeisiin otetaan yhteyttä ilmoittautumisajan lopussa ja tällöin toimitetaan maksutiedot. Kurssipaikka vahvistuu vasta, kun kurssimaksu on maksettu. Kurssille osallistuvilla tulee olla kerhon jäsenyys voimassa jo ilmoittautumisvaiheessa. Ole nopea, kurssilla on vain rajoitettu määrä tilaa!

RALLYTOKOKURSSI
Järjestäjänä: Pohjois-Suomen Spanielikerho ry
Kouluttajana: Mira Elfving/Rallyhaukut.
Ilmoittautumiset: 12.-21.3.2018

Kerho järjestää jäsenilleen 4 kerran rallytokokurssin huhti-kesäkuussa ja kouluttajana on Mira Elfving/ Rallyhaukut. Rally-Toko kurssi on tarkoitettu aloitteville koirakoille tai sellaisille, jotka haluavat kerrata ALO- luokan kylttejä.

Kurssipäivät ovat pe 13.4. klo: 17-18, ma 7.5. klo:18-19, ma 14.5. klo:18-19 , pe 1.6. klo:19- 20. max 6 koirakkoa.

Pääsyvaatimuksena kurssille on, että koira on omistajan hallinnassa ryhmätilanteessa sekä koira osaa seurata, istua ja maahanmenon. Laji on hauskaa aktivointia koiralle ja sitä voi harrastaa kaiken ikäiset ja kokoiset koirat. Tälle kurssille on hyvä tulla tutustumaan ja kokeilemaan oman koiran kanssa lajia omaksi ilokseen ja yhteistyön lisäämiseksi. Lisätietoa lajista www.rally-toko.fi

Kurssin hinta on 25 e/koirakko. Ilmoittautumiset 12.-21.3.2018 välisenä aikana s-postiin kirsi.laitila(at)gmail.com (korvaa (at) merkki @ merkillä) otsikolla Rallytokokurssi. Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Otathan huomioon, että kurssit ovat erittäin suosittuja, eli mikäli ilmoittaudut kurssille, olet myös sitoutunut osallistumaan jokaiseen harjoituskertaan, jotta et vie turhaan paikkaa joltakin toiselta innokkaalta rallytokoilijalta. Ainoastaan äkilliset sairastumiset ovat ymmärrettävä syy poissaololle. Etusijalla koulutukseen ovat kerhon alaisten rotujen edustajat ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 1 koira/jäsen. Kurssille päässeihin otetaan yhteyttä viikon 12 lopussa ja tällöin toimitetaan maksutiedot. Kurssipaikka vahvistuu vasta, kun kurssimaksu on maksettu. Kurssille osallistuvilla kerhon jäsenyys tulee olla voimassa jo ilmoittautumisvaiheessa.

***PIKAOHJE TAIPUMUSKOKEESEEN ILMOITTAUTUMISEEN***
- virallinen koeilmottautumislomake täytettynä kennelliiton sivulta
- maksukuitti jossa näkyy arkistointitunnus ja maksajan tilinumero, mahdollista palautusta varten: maksun saa takaisin jos ei mahdu kokeeseen.
- ilmottautua voi myös sähköpostitse