kuvaaja Mikko Ala-Kojola
ETUSIVU TAPAHTUMAT KERHOMME PYHÄNTÄ PALKINNOISTA JÄSENASIAT
KERHON TAPAHTUMAT 2018
Agilityn VIIKONLOPPUKURSSI

Tervetuloa agilityn viikonloppukurssille 28.-29.4.

Kouluttajana toimii Heidi Annala (Pöhkisaksaa), kurssin hinta 35 e/koirakko ja koulutuspaikkana Häntä ja Panta halli (Muhos).

Kurssille ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot, ryhmät muodostetaan koirakon tason mukaan.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 18.3-10.4.2018 välisenä aikana s-postiin jasensihteeri(at)pssk.net (korvaa (at) merkki @ merkillä).

Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Etusijalla koulutukseen ovat kerhon alaisten rotujen edustajat ja ilmoittautumisia otetaan vastaan ensisijaisesti 1 koira/jäsen. Kurssille päässeisiin otetaan yhteyttä ilmoittautumisajan lopussa ja tällöin toimitetaan maksutiedot. Kurssipaikka vahvistuu vasta, kun kurssimaksu on maksettu. Kurssille osallistuvilla tulee olla kerhon jäsenyys voimassa jo ilmoittautumisvaiheessa. Ole nopea, kurssilla on vain rajoitettu määrä tilaa!

RALLYTOKOKURSSI
Järjestäjänä: Pohjois-Suomen Spanielikerho ry
Kouluttajana: Mira Elfving/Rallyhaukut.
Ilmoittautumiset: 12.-21.3.2018

Kerho järjestää jäsenilleen 4 kerran rallytokokurssin huhti-kesäkuussa ja kouluttajana on Mira Elfving/ Rallyhaukut. Rally-Toko kurssi on tarkoitettu aloitteville koirakoille tai sellaisille, jotka haluavat kerrata ALO- luokan kylttejä.

Kurssipäivät ovat pe 13.4. klo: 17-18, ma 7.5. klo:18-19, ma 14.5. klo:18-19 , pe 1.6. klo:19- 20. max 6 koirakkoa.

Pääsyvaatimuksena kurssille on, että koira on omistajan hallinnassa ryhmätilanteessa sekä koira osaa seurata, istua ja maahanmenon. Laji on hauskaa aktivointia koiralle ja sitä voi harrastaa kaiken ikäiset ja kokoiset koirat. Tälle kurssille on hyvä tulla tutustumaan ja kokeilemaan oman koiran kanssa lajia omaksi ilokseen ja yhteistyön lisäämiseksi. Lisätietoa lajista www.rally-toko.fi

Kurssin hinta on 25 e/koirakko. Ilmoittautumiset 12.-21.3.2018 välisenä aikana s-postiin kirsi.laitila(at)gmail.com (korvaa (at) merkki @ merkillä) otsikolla Rallytokokurssi. Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Otathan huomioon, että kurssit ovat erittäin suosittuja, eli mikäli ilmoittaudut kurssille, olet myös sitoutunut osallistumaan jokaiseen harjoituskertaan, jotta et vie turhaan paikkaa joltakin toiselta innokkaalta rallytokoilijalta. Ainoastaan äkilliset sairastumiset ovat ymmärrettävä syy poissaololle. Etusijalla koulutukseen ovat kerhon alaisten rotujen edustajat ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 1 koira/jäsen. Kurssille päässeihin otetaan yhteyttä viikon 12 lopussa ja tällöin toimitetaan maksutiedot. Kurssipaikka vahvistuu vasta, kun kurssimaksu on maksettu. Kurssille osallistuvilla kerhon jäsenyys tulee olla voimassa jo ilmoittautumisvaiheessa.

***PIKAOHJE TAIPUMUSKOKEESEEN ILMOITTAUTUMISEEN***
- virallinen koeilmottautumislomake täytettynä kennelliiton sivulta
- maksukuitti jossa näkyy arkistointitunnus ja maksajan tilinumero, mahdollista palautusta varten: maksun saa takaisin jos ei mahdu kokeeseen.
- ilmottautua voi myös sähköpostitse